XPlodeMedia

Explosive Solutions For Your Business

Bij XplodeMedia werken we met gedreven en gemotiveerde mensen die samen een hecht team vormen. Graag stellen we je voor aan ons team.
De gemiddelde leeftijd van ons team is 35 jaar, dus we werken met een jong team. Dat betekent dat we werken met een team van jonge professionals die midden in het leven staan.
Onze teamleden hebben minimaal 5 jaar relevante werkervaring en een gezonde dosis levenswijsheid.

Het XplodeMedia Team


Hoi, ik ben Daphne. Sinds een aantal maanden werk ik bij XplodeMedia op een aantal leuke projecten in Nederland en België. Na het behalen van mijn Master Arbeidsrecht besloot ik voor een jaar te gaan backpacken in Zuid-oost Azië. Het beviel me hier zo goed dat ik hier ben blijven plakken. Inmiddels woon ik samen met een lieve man.

Werken bij XplodeMedia vind ik super leuk, omdat ik mijn tijden heel flexibel kan indelen, waardoor ik gedurende de dag ook tijd heb voor andere, leuke dingen. Het werk is soms best intensief, maar het is dan ook ontzettend leuk om te doen.

Daphne Roelofsen
Daphne Roelofsen Nederland - België

Ik moet je bekennen dat ik echt een levensgenieter ben, maar ik houd ook heel erg van mensen helpen met hun problemen. Ik werk nu bijna 4 maanden voor XplodeMedia en ik heb het enorm naar mijn zin. Ik werk voornamelijk in de nacht, want dan heb ik overdag vrij om lekker te luieren op het strand. Het is soms wel hard doorwerken, maar daar hou ik wel van. We hebben een leuk team om de projecten die ik doe en dat maakt het werk relaxed 🙂

Tony Bonenkamp
Tony Bonenkamp Frans - Nederlands - Duits - Engels

Mijn naam is Sacha en ik ben de dochter van een Nederlandse vader en een Poolse moeder. Mijn moeder vond het belangrijk dat ik ook Pools zou leren. Wie had durven dromen dat ik hiermee ook nog eens mijn brood zou kunnen verdienen in een super toffe baan.

Sascha Derksen
Sascha Derksen Pools - Nederlands


Dit is echt mijn baan hoor. Ik heb het zuper goed naar mijn zin bij XplodeMedia. We hebben een hecht team en de sfeer zit er goed in. In ons team hebben we regelmatig wedstrijdjes wie het meeste mails kan beantwoorden in een uur. Dat motiveert heel erg, want we willen ook nog eens een super kwaliteit leveren aan onze klanten.

Richard Rutten
Richard Rutten Nederlands - Engels


Het leuke aan dit werk is dat er geen dag hetzelfde is. Elke dag heb ik weer andere mensen aan de telefoon met nieuwe problemen. Die diversiteit spreekt me heel erg aan. Ik werkte eerst maar 4 uurtjes per dag, maar tegenwoordig werk ik bijna 9 uur per dag. XplodeMedia is een leuk bedrijf om voor te werken. Alhoewel we soms duizenden kilometers van elkaar af zitten, hebben we toch een hecht team.

peter Haverkamp
peter Haverkamp Nederlands - Engels - Italiaans


Miranda Schouten

Miranda Schouten
Miranda Schouten


Mieke Kraaijeven

Mieke Kraaijeven
Mieke Kraaijeven


marielle verbeek

marielle verbeek
marielle verbeek